vineri, 25 septembrie 2015

Începutul sau cum spunem noi românii: Drum bun!



Așteptarea lungă a luat sfîrșit și a început cu prima zi de școală și grădiniță!
Ilustratele vorbesc mai bine despre această nouă călătorie. Știu că mulți m-ați întrebat și rugat să scriu și să împărtășesc mai multe despre tangența noastră cu educația și creșterea Waldorf.
Voi da curs acestei invitații și puțin cîte puțin, voi scrie despre aceste trăiri!


Deschiderea anului școlar a fost cu mari emoții pentru noi toți dar și cu mare bucurie. Cunoașterea și schimbul reciproc a fost primul pas și prima deschidere către acest nou, pentru toți!
A fost bucurie și fericire în inimile pruncilor și totodată a părinților! S-a oferit încredere și strîngere de mîini și multă dorință de creștere împreună!
Invitația de a face pașii împreună, a fost pentru mine mesajul ce a ajuns în inimă pînă la lacrimi:)


Am întins pînzele și i-am dat drumul: să țesem împreună!







Auzindu-și numele fiecare copil a simțit că e pentru el momentul să facă pași. La noi a fost mai dificil dar important cred că e drumul împreună (e poate mesajul pe care tot îl accentuez).





Entuziasmul și dorința de a intra în lumea de basm a îndreptat preșcolarii spre interior. Acolo povestea acestei călătorii a fost atît de emoționantă încît am simțit ca mamă, că a venit momentul să îi dau aripi pruncului pe care l-am ocrotit timp de 6 ani.








Vă pot mărturisi că a fost chiar așa cum spuneau majoritatea părinților dar și pruncii lor, acum Preșcolari: Cea mai frumoasă prima zi(de școală)!






 Călătorie lină și creștere frumoasă în ritmul și timpul fiecăruia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu